We're currently closed: Closed due to Covid-19.We hope to reopen on zaterdag 20/3 at 13:00

You have

items in your cart

Coming up
12/03 –
16/05

Su Hui-Yu

The Cinema of Séance

WIJ ZIJN 1646

1646 is een ruimte voor experimentele kunst in het hart van Den Haag. 1646 zet zich in om het denkproces van kunstenaars, hoe werken tot stand komen, inzichtelijk te maken voor het publiek. Met een uitdagend programma nodigt 1646 kunstenaars uit binnen- en buitenland uit om nieuw werk te maken en tentoon te stellen in baanbrekende en uiteenlopende presentaties.

NIEUWE WEBSITE

Met trots heten we u welkom op onze nieuwe website! Hier vindt u ons uitgebreide archief, vol met visuele documentatie, video’s en onze podcast. Maar ook onze shop met kunst en merchandise. Kijk rond!

NOW

NU – Rogue Syntax: Episode 1. Met o.a. Robert Ashley and Laurie Anderson (DNA donors/stijliconen; vocale uitspattingen, aangevuld met forensische analyse van één hele domme zin.

Momenteen gesloten ivm Covid-19

NEXT EXHIBITION

Su presenteert nieuw werk in The Cinema of Séance, zijn eerste solotentoonstelling in Nederland.

ARCHIEF

Hier vindt u een overzicht van alle tentoonstellingen en evenementen die bij 1646 hebben plaatsgevonden. Blik terug op meer dan een decennium aan activiteit.

FRIENDS

Steun 1646 door vriend te worden in ons Friends-programma. Hier vindt u alle manieren om aan te sluiten bij onze community, doe mee en kies een edition als geschenk voor uw steun.

SHOP

In de Shop biedt 1646 naast merchandise ook werk in oplage van kunstenaars die in 1646 tentoongesteld hebben. Deze werken zijn een aanwinst voor iedere verzameling.

NEW VIDEO

Geen tijd om langs te komen? Bekijk ons online video archief met uren documentatie en abonneer u op ons YouTube kanaal